Tootmine

Mida me toodame

Brewwanz OÜ toodab kondiitri glasuuri kõrgekvaliteetsest toorainest. Tootmise protsess toimub tehnoloogilise kontrolli all uutel kaasaaegsedel seadmedel. Kõikide tootmise protsesside täpne järgimine annab võimaluse toota kvaliteetset toodangut, mida Brewwanz OÜ hea meelega pakkub oma klientidele.
Meie tellijad ise valivad endale sobiva kate paksuse, sulamispunkti, värvi ja maitse. Nii me oleme valmis tootma individuaalse retsepti järgi.
Kondiitri glasuurid, mida toodab Brewwanz OÜ võivad olla toodetud tilkade, kiipide ja monoliitide moodi. Viimased võivad olla toodetud 4,5kg, 5kg ja 15kg. Värvid võivad olla tume-šokolaadi, piima-šokolaadi, pruuni, valge-kreemi. Sulamispunktid on alates 30st kuni 35ni graadini. Samas kaasaaegsed seaded ja tehnoloogiline protsess annavad võimaluse toota termiliselt stabiilset kondiitri glasuuri tilkade moodi suurusega 8mm, kus ühes kilos on 9700tk ja suurusega 7mm, kus ühes kilos on 12500tk. Nad on vajalikud küpsiste ja präänikute tootmise jaoks. Töö protsessi jooksul me töötasime välja süsteemi, et klient saaks ise valida pakendi variandi, mis talle endale rohkem sobiks.
Meie ettevõte on tänulik oma klientidele, et nad valisid meie glasuur!
Meil on rõõm pakkuda meie todankut uuetele klientidele ja koos areneda.
  • Looduslik orgaaniline toode Mahepõllumajandustrend on turule levinud ning rohkem kaubamärke tutvustab meeldivaid maheelamusi.
  • Preemium kvaliteet Täna täheldame šokolaadikondiitritoodete trendi "vähem, kuid parem" tõusu. Tarbijad vähendavad šokolaadi tarbimist selle ebatervisliku maine tõttu.
  • Parima kvaliteediga kakao Mõnusalt tasakaalustatud tume šokolaad, veidi kõrgema kakao noodiga. Reoloogia sobib erinevateks rakendusteks. Orgaaniline NOP sertifikaat.